Λίγα λόγια για εμάς

Στο όμορφο παραδοσιακό Λεωνίδιο που βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αρκαδια και αποτελεί την καρδιά της Τσακωνιάς, μέσα σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι το ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων CostaRini.

Η επιχείρηση λειτουργεί όλη τη διάρκεια του έτους, συνεχίζοντας μία δυναμική οικογενειακή παράδοση (40) και πλέον ετών, με βασικά στοιχεία την προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών σε απέριττο, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, με σεβασμό στον επισκέπτη, προτεραιότητα στην καθαριότητα και βασικά πλεονεκτήματα - χαρακτηριστικά τη διάθεση μεγάλων και άνετων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την εμπειρία των ιδιοκτητών στον συγκεκριμένο τομέα.

Συνδυάστε την παραθαλάσσια περιήγηση με ορεινές διαδρομές μέσα από το φαράγγι για το μοναστήρι της Παναγιάς της Έλωνας με τελικό προορισμό τον Κοσμά. Απολαύστε την βοτσαλωτή παραλία της Πλάκας, με το όμορφο λιμάνι και τα γραφικά ταβερνάκια.

Δραστηριότητες

Αναρρίχηση

Το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου προσφέρει 51 τομείς με 1000 περίπου ασφαλείς διαδρομές όλων των επιπέδων. Έμπειροι αλλά και αρχάριοι αναρριχητές, μεγαλύτεροι ή νεότεροι αλλά και οικογένειες με παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναρριχούνται στο Πάρκο.

Πάσχα στο Λεωνίδιο

Με ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο και με λαμπρότητα γιορτάζεται στο Λεωνίδιο η Μεγάλη εβδομάδα και η Ανάσταση. Το βράδυ της Ανάστασης, μόλις ακουστεί το "Χριστός Ανέστη" δεκάδες αναμμένα αερόστατα ελευθερώνονται στον ουρανό χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Είναι μοναδική η αίσθηση που νιώθει κανείς αντικρίζοντας τις γλώσσες φωτιάς από τα αναμμένα κουρελάκια να ταξιδεύουν πάνω από τη θάλασσα. Το έθιμο ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα.

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις

Το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου είναι μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των τόπων τους, συνεισφέροντας στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις.